Tutustu Kuituhiukset.fi -verkkokaupan taustaan ja verkkokaupan perustajan Ida Majurisen tarinaan! - Kuituhiukset.fi

Tutustu Kuituhiukset.fi -verkkokaupan taustaan ja verkkokaupan perustajan Ida Majurisen tarinaan!

Miten Kuituhiukset.fi -verkkokauppa syntyi ja esittelyssä nainen joka on kaiken tämän takana – Ida Majurinen, taiteilijanimeltään Muah IdaCharlotta.

LUE JUTTU KESKISUOMALAISESTAIda Majurinen on Jyväskylästä kotoisin oleva 28-vuotias hius- ja meikkitaiteilija, joka on onnistunut tekemään harrastuksestaan menestyvän ammatin. Hänen intohimonsa hiustenlaittoon syttyi jo lapsena, kun hän rakasti laittaa äitinsä ja ystäviensä hiuksia. Tämä innostus on vienyt hänet pitkälle, ja nyt hän on tunnettu erityisesti näyttävistä kuituleteistään, joista on tullut suosittuja niin nuorten kuin aikuisten keskuudessa.

Viisi vuotta sitten Ida aloitti asiakkaidensa hiuksiin kuitulettien tekemisen, ja tuolloin hän oli yksi harvoista suomalaisista, jotka tekivät tätä ammattimaisesti. Nyt hän on suosittu kuitulettikouluttaja sekä hiustaiteilija, ja hänen työnsä näkyy festivaaleilla ja erilaisissa tapahtumissa, missä näyttävät hiukset ovat suosiossa.

Idan tarina on inspiroiva esimerkki siitä, miten omasta mielenkiinnon kohteesta voi tehdä menestyvän uran. Hän aloitti tekemisen omasta mielenkiinnostaan ja rakkaudestaan hiustenlaittoon, ja kova työ on alkanut tuottaa tulosta. Ida on määrätietoisesti työskennellyt yrittäjänä jo kahdeksan vuotta, ja hänen verkkokauppansa, Kuituhiukset.fi, tarjoaa laajan valikoiman kuituhiuksia ja tarvikkeita.

Kuituhiukset.fi-verkkokaupan menestyksen takana on paitsi taito myös intohimo seurata uusia trendejä ja kehittää itseään jatkuvasti. Idan tekemät kuituletit pysyvät hyvin kolme päivää, ja hän jakaa osaamistaan mielellään myös kouluttamalla muita. Hänen festivaalihiuksensa ovat erityisen suosittuja, ja ne kestävät hyvin erilaisissa tapahtumissa.

Jos haluat lukea lisää Ida Majurisesta (Muah IdaCharlotta) ja hänen matkastaan kohti menestystä, klikkaa alla olevaa linkkiä ja siirry lukemaan Keskisuomalaisen uutisjuttu!

Lue lisää Ida Majurisen tarinasta Keskisuomalaisen artikkelista Klikkaa tästä artikkeliin 

Kiitos kun vierailit Kuituhiukset.fi-verkkokaupassamme, ja toivottavasti tämä tarina inspiroi sinua yhtä paljon kuin meitä!

Ystävällisin terveisin,
Kuituhiukset.fi -tiimi

Takaisin blogiin

KUITUHIUKSET

1 / 10