Kuituletitys Koulutukset

KUITULETITYS KOULUTUS -trendit haltuun!

KATSO KEVÄÄN 2024 KOULUTUKSET TEKSTIN LOPUSTA.

 

Tervetuloa ammattilaisen johdolla hiusten letityksen maailmaan!

Kouluttajana toimii Muah IdaCharlotta, kokenut hiusstylisti & meikkitaiteilija.

Olemme innoissamme, että voimme tarjota sinulle ainutlaatuisen koulutusmahdollisuuden, joka keskittyy erityisesti hiusten letitykseen sekä tämän hetken trendiin; kuituletteihin.

Lähde mukaamme matkalle luovuuden, tyylin ja trendien maailmaan, samalla kun syvennymme kuituhiusten letityksen saloihin.

 

Koulutuksen Tavoite:

Tämä koulutus on suunniteltu kaikille hiustenalan ammattilaisille, jotka haluavat laajentaa osaamistaan ja syventyä hiusten letitykseen. Erityisenä painopisteenä on kuituhiusletitys, joka on saavuttanut suuren suosion festarikävijöiden ja trenditietoisten asiakkaiden keskuudessa.

 

Koulutusohjelma:

1. Hiusten Letityksen Perusteet: Koulutus alkaa perusteista, mutta olisi toivottavaa, että osaat jo entuudestaan letittää hiuksia jonkin verran. Tämä luo vankan perustan kuituletityksen oppimiselle.

2. Kuituhiusten Letitys: Syventyessämme kuituhiusletitykseen käymme läpi synteettisten kuitujen valinnan, kuidun hoito-ohjeet ja erilaiset letitystekniikat. Opit, kuinka voit luoda upeita ja kestäviä lettejä käyttämällä näitä innovatiivisia materiaaleja.

3. Asiakaspalvelu ja Trendien Tuntemus: Hiusten letitys ei ole pelkästään taito, vaan se liittyy myös asiakaspalveluun ja trendien seuraamiseen. Koulutuksessa korostetaan asiakkaan tarpeiden ymmärtämistä sekä trendikkäiden letitystyylimuotojen hallintaa ja miten pysyä ammattilaisena trendien perässä.

4. Käytännön Harjoitukset: Koulutusohjelmaan sisältyy runsaasti käytännön harjoituksia, joissa voit soveltaa oppimaasi taitoa käytäntöön ja hioa letitystaitojasi. Kouluttaja avustaa kaikkia letityksen aikana, ja antaa parhaat tipsit onnistuneisiin letteihin.

5. Luovuus ja Festivaalimuoti: Kuituhiusletitys on erityisen suosittua festarikävijöiden keskuudessa, ja opimme, kuinka voimme luoda näyttäviä festivaalikampauksia, jotka erottuvat joukosta. 

Miksi Valita Tämä Koulutus?

  • Saat laaja-alaisen koulutuksen, joka kattaa trendikäimmät kuituletit sekä edistyksellisetkin letitystekniikat.
  • Opit hallitsemaan ja hoitamaan synteettisiä kuituja ja luomaan kestäviä ja näyttäviä lettejä.
  • Koulutus sisältää käytännön harjoituksia, jotka antavat sinulle mahdollisuuden kehittää taitojasi käytännössä sekä saat kattavan oppaan PDF muodossa.
  • Pääset seuraamaan festivaalimuodin ja letitystrendien kehitystä, mikä auttaa sinua tarjoamaan asiakkaillesi aina ajankohtaisia kampauksia.

Tule mukaan tähän innostavaan koulutukseen ja anna letitysosaamisesi kukoistaa! Hiukset ovat tärkeä osa itseilmaisua ja tyyliä, ja tämä koulutus auttaa sinua luomaan upeita ja kestäviä lettejä, jotka tekevät asiakkaistasi tyytyväisiä.

Ole osa muodin maailmaa ja erottaudu kilpailijoista tarjoamalla ainutlaatuista osaamista!

 

Järjestämme festarikuituletitys koulutuksia ympäri Suomen keväällä 2024

Jyväskylä 4.4.2024 Sataman Viilu TÄYNNÄ

(Jyväskylään suunnitteilla toinen koulutus toukokuulle)

Helsinki 11.4.2024 Yellow Corner Studio

Tampere, pvm ei vielä lukittu

Kuopio mahdollisesti 16.4

Oulu 18.4.2024

 

kysy lisää ja ilmottaudu sähköpostitse > essi@kuituhiukset.fi 

 

 

 

ChatGP

 

Tiedustele koulutuksesta

Tuotevalikoimamme